Bel Autobedrijf Koerhuis

0523-612044

Aangesloten bij VSR

VSR_LogoAangepast

 

Sinds kort zijn wij als bedrijf aangesloten bij de Vereniging Specialisten Renault ofwel VSR.

 

MET PASSIE VOOR RENAULT!

VSR is een groep van in Renault gespecialiseerde bedrijven. Deze bedrijven en hun medewerkers hebben een emotionele band met het merk Renault. Noem het liefde voor het merk! En wat is er mooier dan daarmee beroepsmatig actief te kunnen zijn. Ten dienste van u, de klant!

 

MISSIE VAN DE VERENIGING

Al de VSR dealers streven naar een zo goed mogelijke relatie met klanten, waardoor u kunt vertrouwen op goed en deskundig advies bij onderhoud en aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Allereerst zijn alle leden lid van de BOVAG.

Voor het specialisme in het merk Renault, worden wij getraind door het opleidingsinstituut van Renault Nederland in samenwerking met de Inovam te Nieuwegein voor het praktijkgedeelte. Ook alle noodzakelijke speciaal gereedschappen en diagnose apparatuur staan tot onze beschikking. Uw Renault is dus in handen van een echte specialist. Onze klanten weten dat wij autorijden betaalbaar willen houden, reden waarom wij ons richten op de kern van de klantenwens: een goed en deskundig uitgevoerd onderhoud en reparatie van uw Renault.

Auto's site 15-10-2012 028